Inschrijven voor cursussen en activiteiten kunt u doen op onze website via het digitale inschrijfformulier welke u vind onder de button; inschrijven. Deelname is alleen voor scholen in Nissewaard.

Inschrijven voor een activiteit kan tot aan de aangegeven inschrijvingsdatum. Zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Wilt u er zeker van zijn dat u een plekje heeft? Dan adviseren wij u zo snel mogelijk in te schrijven. De activiteiten worden bekend gemaakt via de nieuwsbrief van de combinatiefunctionarissen, e-mail of facebook/actiefinnissewaard.

Als u aangemeld bent voor een activiteit, dan ontvangt u een automatische e-mail met daarin bevestiging van inschrijving. Zijn er wijzigingen omtrent de activiteit, dan wordt u daarvan per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht.  Controleer daarom goed of uw emailadres en/of telefoonnummer klopt.

Materialen die worden beschadigd of kwijtgeraakt tijdens het uitlenen van leskisten worden op rekening gebracht bij de desbetreffende school. Er wordt gewerkt met een uitleencontract en materialenlijst deze dienen de scholen te tekenen bij ontvangst van de leskisten.

Deelname aan activiteiten vanuit de combinatiefunctionarissen is op eigen risico. Gemeente Nissewaard kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vernieling, beschadiging of vermissing van eigendommen van deelnemers of vrijwilligers tijdens activiteiten.