Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Groep 4: De Rappe Ruimtereis

Groep 4

Titel: De Rappe Ruimtereis

Thema: Fantasie

Kunstdisciplines: Beeldend - Toneel

Doelgroep: groep 4, max. 32 leerlingen per keer.

Tijdsduur: 2 uur, inclusief presentatie voor ouders, 9.00-11.00 en 12.00-14.00 uur

Dag: Donderdag

Locatie: op school: een klaslokaal en een speellokaal

Periode schooljaar: september 2023 - maart 2024

Organisatie door: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

Kosten: € 423,- (de factuur wordt na uitvoering van de activiteit toegestuurd)

Bekijk hier de lesbrief.

Een ruimtereis, dat zouden de kinderen van groep 4 graag willen! Maar kan dat wel? Wat is er allemaal daarboven? Welke planeten kom je er tegen. Kun je op elke planeet adem halen? Ze besluiten om een ruimteschip te bouwen en op onderzoek te gaan. Ze bepalen de juiste route met een ruimtekaart en na een spannende reis landen ze op een planeet. Als echte wetenschappers besluiten ze de planeet te verkennen.

Met de klas maken we een kleine, leuke en spannende voorstelling die we aan de ouders kunnen laten zien. De ene helft van de klas onder leiding van de docent beeldende kunst maakt prachtige objecten en decorstukken die gebruikt worden in het verhaal die de andere helft van de klas onder leiding van de docent Toneel maken en bedenken. Aan het eind van de workshops hebben we een kleine voorstelling bedacht, hebben we onze fantasie aan het werk gezet en leren we samenwerken en kijken naar elkaar.

Inschrijven kan vanaf24-05-2023
Inschrijven kan tot10-07-2023

LET OP!

Bij een combinatieklas van groep 4/5 gaat de gehele klas naar de activiteit van groep 4. Max 32 leerlingen per klas. Willen scholen die geen continue rooster dit aangeven, het project wordt dan in de ochtend gegeven.

Datum Vrij