Voorwaarden deelname en reglementen

Wijziging van de uitvoeringsdatum

Indien de instelling door overmacht, ziekte of ongeval verhinderd is de activiteit te verzorgen volgens afspraak, zal zij de school daarvan direct op de hoogte brengen. In overleg kan dan een nieuwe uitvoeringsdatum worden vastgelegd.

De school kan bij de inschrijving aangeven in welke periode zij de activiteit niet kan afnemen. De instelling dient hier waar mogelijk rekening mee te houden. De instelling benadert de school over de uitvoeringsdata en tijden, waarna de school deze afspraak bevestigt aan de instelling. Met deze bevestiging is de afspraak rond.

Wijziging van uitvoeringsdatum door de school, nadat deze door de school bevestigd is, is niet kosteloos. Een nieuwe datum komt in overleg tussen de school en de instelling tot stand. De instelling kan niet verzekeren dat er een geschikte, nieuwe datum gevonden kan worden.

Annulering van een activiteit

Na ontvangst van het inschrijfformulier Uit de Kunst! kunt u tot woensdag 6 september 2023 een annulering doorgeven. Na deze datum is jouw inschrijving definitief en wordt het project in rekening gebracht.

Wijzigingen kun je voor deze datum per e-mail doorgeven via: [email protected]

Indien de school niet in staat is volgens afspraak aan de activiteit deel te nemen, zal zij de instelling daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen voorafgaand aan de activiteit en wordt deze activiteit bij de school in rekening gebracht.

Regelementen

Klik hier voor het RAR-reglement

Klik hier voor de spelregels bij theaterbezoek PO en VO