Doet jouw club al mee aan de Kick-Off?

Van 25 tot 29 september 2023 organiseren wij weer de High Five Kick-Off Week! Deze week vol ontmoetingen, activiteiten en gezelligheid staat in het teken van het vrijetijdsaanbod van Nissewaard. Wat is er eigenlijk allemaal te doen voor onze inwoners? Lokale sport- en cultuurverenigingen geven kennismakingslessen, stellen hun reguliere lessen open voor nieuwsgierig publiek en gaan langs basisscholen om onze jeugd te laten zien welke keuzes er allemaal zijn. Zo willen we zo veel mogelijk inwoners in aanraking laten komen met het vrijetijdsaanbod en zetten we onze lokale verenigingen in de spotlight.

Als club meedoen? 

Dat kan nog! Tot 22 augustus kun je hier aanmelden. Kom bijvoorbeeld kennismakingslessen geven op basisscholen, zowel tijdens schooltijd als erna. Of stel deze week je reguliere aanbod open voor mensen die een keertje mee willen doen! We bespreken graag de mogelijkheden met je. Heb je van te voren nog vragen, neem dan contact op met Patrick Csanyi via [email protected].

Als inwoner meedoen?

Houd dan onze socials (Facebook, Instagram) en deze website in de gaten! Op onze socials geven we regelmatig een sneak peek van de clubs die al meedoen. Eind augustus gaan we voor onze jonge inwoners de basisscholen langs en daarna gaan de inschrijvingen op deze website voor alle inwoners open.