Kan alleen gereserveerd worden door Scholen
U moet inloggen om een reservering te kunnen maken.

Thema: Kleuren en vormen

In deze serie lessen leren de kinderen alles over kleuren, vormen en verandering van deze elementen.

Doelgroep :            groep 1/2  maximaal 30 leerlingen per les. Bij meer dan 30 wordt de groep gesplitst.

Organisatie door : Regio Art Rijnmond

Kosten :                    € 195,- inclusief materiaalkosten.  Let op! De factuur wordt na de uitvoering van de activiteit opgestuurd.

Vormen leren kennen, kleuren benoemen, vaardigheden die kleuters dagelijks beoefenen. Als leerkracht weet je dat als geen ander. Mooi om te zien hoe de wereld voor het kind steeds meer vorm krijgt. Ze weten al een beetje wat een vierkant is of een cirkel. Ze kunnen de kleuren al beter benoemen. Als kunstenaar zijn we ook dagelijks bezig met kleuren en vormen. Hoe gebruiken we ze? Wat betekenen ze? Wat willen we ermee vertellen? Graag ontdekken we samen met de kinderen deze wondere wereld. Wat gebeurt er als een vorm veranderd? Wat gebeurt er als we gaan spelen met kleuren? De onderstaande lessen gaan dieper in op dit thema en zijn een mooie aanvulling zijn op wat de kinderen in de groep leren.

Als je kiest voor het thema ‘Kleuren en vormen’, klik dan op deze link voor jouw leskeuze.

Inschrijven kan vanaf22-05-2024
Inschrijven kan tot15-07-2024

LET OP!

Bij dit thema geef je een voorkeur aan welke les je graag zou willen afnemen. Bij \\\\\\\\\\\\\\\"geen voorkeur\\\\\\\\\\\\\\\" wordt er een les gekozen voor jou. Over de uitvoeringsdatum wordt via email contact opgenomen.

Datum Vrij
niet van toepassing 163