Kan alleen gereserveerd worden door Scholen
U moet inloggen om een reservering te kunnen maken.

Thema: Ontdekken

In deze serie lessen maken we met de kinderen een ontdekkingsreis in fantasie en materiaal.

Doelgroep :            Groep 1/2  maximaal 30 leerlingen per les. Bij meer dan 30 wordt de groep gesplitst.

Organisatie door : Regio Art Rijnmond

Kosten :                    € 195,-  inclusief materiaalkosten. Let op! De factuur wordt na de uitvoering van de activiteit opgestuurd.

Met zijn allen in de klas. Voor de jongste kleuter die net binnenkomt is dat heel erg wennen. De oudste kleuter is er als een vis in het water. Er is een hele nieuwe wereld te ontdekken. Een wereld waar niet alles hetzelfde is als thuis. Een hoop spullen en materialen die je zelf niet hebt om mee te spelen en te werken en een hele hoop nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Naast die nieuwe wereld op school heb je ook nog de fantasiewereld. Die is zo enorm groot en niets is er te gek! Vandaag kijk je als een echte kunstenaar rond in jouw eigen fantasiewereld en maak je je eigen kunstwerk. We gaan met z’n allen op ontdekkingsreis, dat is spannend! 

Als je kiest voor het thema ’Ontdekken’, klik dan op deze link voor jouw leskeuze.
Inschrijven kan vanaf22-05-2024
Inschrijven kan tot15-07-2024

LET OP!

Bij dit thema geef je een voorkeur aan welke les je graag zou willen afnemen. Bij \\\\\\\\\\\\\\\"geen voorkeur\\\\\\\\\\\\\\\" wordt er een les gekozen voor jou. Over de uitvoeringsdatum wordt via e-mail contact opgenomen.

Datum Vrij
niet van toepassing 172