Kan alleen gereserveerd worden door Scholen
U moet inloggen om een reservering te kunnen maken.

Thema: Anders dan Anders

Een serie lessen waarbij we alles net even anders doen dan anders.

Doelgroep : groep 4 maximaal 30 leerlingen per les. Bij meer dan 30 wordt de groep gesplitst.

Organisatie door : Regio Art Rijnmond

Kosten : € 175,- inclusief materiaalkosten.  Let op! De factuur wordt na de uitvoering van de activiteit opgestuurd.

Je zit met z’n allen in de klas. Je kijkt naar elkaar en leert van elkaar. Sommige hebben dezelfde kleren aan en vinden hetzelfde speelgoed leuk. Andere kinderen doen misschien wel hele andere dingen dan jij. Ze praten anders en gedragen zich anders. Dan hebben we het nog niet eens over die grote mensen. Wat een bijzondere wezens zijn dat! Wat een prachtige wereld om die verschillen te ontdekken. 

Dan heb je ook nog de fantasiewereld. Die is zo enorm groot!  Je kijkt als een echte kunstenaar rond in je eigen fantasiewereld en maakt je eigen kunstwerk. Dat is spannend! Ze zeggen weleens: Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg! Maar met deze lessen willen we juist niet gewoon doen, maar lekker Anders dan Anders. In onze fantasiewereld is namelijk niets te gek en alles mag en kan er. 

Als je kiest voor het thema ‘Anders dan anders’, klik dan op deze link voor jouw leskeuze.

Inschrijven kan vanaf22-05-2024
Inschrijven kan tot15-07-2024

LET OP!

Bij dit thema geeft je een voorkeur aan welke les je graag zou willen afnemen. Bij \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"geen voorkeur\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", wordt er een les gekozen voor jou. Over de uitvoeringsdatum wordt via email contact opgenomen.

Datum Vrij
niet van toepassing 193