Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Week van Respect Gastles in de klas VO

Gastlessen op school door de burgemeester, wethouders en andere inspirerende sprekers tijdens de Week van Respect.
De burgemeester en wethouders van gemeente Nissewaard en vele andere sprekers uit verschillende disciplines komen tijdens de Week van Respect (7 t/m 12 november 2023) langs op de scholen om het gesprek aan te gaan over het thema respect. Natuurlijk is respect iets wat voor iedereen actueel is, maar in de Week van Respect staat het vol in de schijnwerpers: respect voor jezelf, de mensen om je heen en je omgeving.

Onze burgemeester en wethouders vinden dit een belangrijk thema en dragen een steentje bij door het gesprek aan te gaan en een gastles te geven op scholen in Nissewaard. Ook hebben we sprekers uit andere disciplines waar respect hoog in het vaandel staat (bijvoorbeeld: karatescholen, wijkagenten), die meehelpen meer bewust bezig te zijn met dit belangrijke thema.

Om hier extra aandacht aan te geven zijn er naast deze gastlessen een Respectbox en kant-en-klare digitale lessen beschikbaar waarmee jongeren gestimuleerd worden om ook zélf bij te dragen en mee te denken aan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt en kan deelnemen.

Voor wie? klas 1 t/m 6, een les duurt ongeveer 45 minuten.

Wanneer? Maandag 6 t/m vrijdag 12 november 2023.

Inschrijven? Wil je dat de burgemeester, wethouders of één van de andere inspirerende sprekers een les komen geven? Wees er dan snel bij, want er is beperkt ruimte op het rooster.
Wie het eerst komt, het eerst maalt. Inschrijven kan t/m 4 oktober 2023

Inschrijven kan vanaf24-05-2023
Inschrijven kan tot04-10-2023
Datum Vrij
niet van toepassing 9