Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Digitale workshop Beats & Bytes: focus muziek

Tijdens de workshop gaan leerlingen eigen sounds creëren bij een videoclip. Wij starten met het bekijken van de clip waar de klas mee aan de slag gaat. Ontwerp je eigen soundtrack ontwerpen en in een paar stappen ontdekken hoe dit werkt bij de videoclip.
Digitale workshop Beats &  Bytes: focus muziek

Bedoeld voor: Klas 1, 2 of 3

Tijdsduur: Een workshop van 2 uur, 2 docenten

Organisatie door: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CvdkS)

Locatie: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse of op school

Periode schooljaar: februari - juni 2024

Kosten: € 458,- ( prijs per klas ) Scholen ontvangen achteraf een factuur of betalen gemakkelijk met de CJP Cultuurkaart

We willen leerlingen inspireren om muziek te maken met nieuwe media en inspelen op het creatieve proces van de leerling. Een hands-on workshop. Dit betekent dat leerlingen in tweetallen of kleine groepen een product maken. Hiervoor krijgt elk groepje een werkset, zoals een laptop, keyboard, camera, etc. geschikt voor leerlingen van elk niveau, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Met de opgedane multimediale vaardigheden kunnen de leerlingen beter aansluiten op en herkennen zij de huidige muziek en beeldcultuur waarin ze opgroeien.

Voorbeeld van een workshop:

Tijdens de workshop gaan leerlingen eigen sounds creëren bij een videoclip. Wij starten met het bekijken van de clip waar de klas mee aan de slag gaat. Ontwerp je eigen soundtrack ontwerpen en in een paar stappen ontdekken hoe dit werkt bij de videoclip. Hoe combineer je klanken tot een geheel? Na een korte instructie gaan we in kleine groepjes met de nieuwste mediatechnieken en studio units aan de slag. Het resultaat is je eigen soundtrack bij een videoclip!

Inschrijven kan vanaf24-05-2023
Inschrijven kan tot10-07-2023
Datum Vrij
niet van toepassing 843