Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Voorleesactie Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober lezen burgemeester en wethouders in de klas voor over duurzaamheid en gaan met de kinderen in gesprek over dit onderwerp.
Vanaf 10.10.2018 is het in Nederland ELKE dag, Dag van de Duurzaamheid!

Speciaal voor het onderwijs is het op maandag 10 oktober de Dag van de Duurzaamheid voor het onderwijs. De burgemeester en wethouders van gemeente Nissewaard komen graag bij jou in de klas voorlezen over duurzaamheid en gaan met jouw leerlingen in gesprek over dit onderwerp. Duurzaam onderwijs is toekomstbestendig en inspirerend!

Omdat deze dag valt in de Kinderboekenweek zorgen we ervoor dat de les aansluit bij het thema Gigagroen en zoomen we in op biodiversiteit. Wij nodigen professionals en vrijwilligers uit de groenwereld uit om samen met één van de collegeleden een klas te bezoeken.

Upgrade

Er is een mooi digitaal pakket samengesteld met lessen, lesmaterialen en achtergrondkennis voor de leerkracht en leerlingen om mee aan de slag te gaan. Daarbij aansluitend maken wij ook nog een ‘fysiek pakket’ met materialen om te gebruiken bij de digitale lessen en promotiemateriaal om in de klas op te hangen.

Voor wie? groep 6 t/m 8 (één jaargroep per school, bijvoorbeeld uw groepen 6a en 6b of uw groep 7/8)

Wanneer? maandagochtend 10 oktober 2022

Inschrijven? Wil je dat de burgemeester of één van de wethouders bij jou in de klas komt voorlezen, wees er dan snel bij, want er is beperkt ruimte op het rooster.
Wie het eerst komt, het eerst maalt.
Inschrijven kan tot dinsdag 13 september 2022.

Inschrijven kan vanaf25-05-2022
Inschrijven kan tot14-09-2022
Datum Vrij
10-10-2022 00:00 4