Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Dubbelproject Taylor Made – voorstelling VO 2021-2022

Dubbelproject Taylor Made
Dubbelproject  Taylor Made

voor klas 1 en/of klas 2 van het VO in Nissewaard:

Taylor Made in Theater de Stoep en Centrum voor de Kunsten Spijkenisse
Hier kunt u inschrijven voor de voorstelling, inschrijven voor de workshops kunt u hier

Tijdsduur: Voorstelling en workshops van 2 uur
Organisatie door: Theater De Stoep en Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CvdkS)
Locatie: Theater Stoep en Centrum voor de Kunsten Spijkenisse
Periode schooljaar: 4 en 5 oktober 2021
Kosten Workshops: € 218,- (prijs per 15 leerlingen) Scholen ontvangen achteraf een factuur of betalen met CJP Cultuurkaart, kosten voorstelling € 300,- en een vast bedrag per leerling.

Een unieke theater-workshop-ervaring voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in Nissewaard.

Brandon Taylor en Liam Noordzij zijn theatermakers, ooit begonnen met Spoken Word, die met crew een multidisciplinaire show hebben gemaakt, gericht op de Urban Arts (spoken word, poëzie, drama, dans, zang). Op verschillende locaties heeft Taylor Made opgetreden met daaraan gekoppeld een serie inspirerende workshops.

Allereerst bekijken de leerlingen een voorstelling in Theater de Stoep ‘Je bent niet goed’. De voorstelling is laagdrempelig en sluit goed aan bij de doelgroep: het past in de hedendaagse Urban Arts.

Hieraan gekoppeld volgen de leerlingen een workshop in Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, waarbij zelf creëren centraal staat.

Docenten van Taylor Made laten leerlingen ervaren dat iedereen kan creëren, maar het vaak niet durft. Het komt te dicht bij gevoel; leerlingen durven zich niet kwetsbaar op te stellen. In een veilige omgeving worden ze bewust dat het niet gaat om goed of fout, maar om zelfontplooiing en het beleven van het theater.

Doelgroep klas 1 of klas 2 VO

Optie voorstelling in TdS op 4 – 5 oktober 2021, direct na de voorstelling gaan de leerlingen zelf aan de slag bij verschillende workshops.

Workshops van 2 uur in CVDKS:
- Hiphop dans

- Moderne dans

- Creatief schrijven (spoken word, poetry, drama, dans, zang)

- Drama/spel

- Zang

Inschrijven kan vanaf26-05-2021
Inschrijven kan tot14-07-2021

LET OP!

Er zijn 2 voorstellingen van 30 minuten beschikbaar voor max 200 leerlingen. Scholen die ook de workshop afnemen, gaan voor op scholen die alleen inschrijven voor de voorstelling.

Datum Vrij