Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Schoolvoorstelling groep 3: Mark van Vliet – Camping Pavarotti

Carmen is dol op zon, ijsjes, zwemmen en… zingen, het liefst de hele dag door! Daarom gaat ze op vakantie naar de muziekcamping van de bekende Pa Varotti. Maar zodra ze haar tentje opzet merkt ze dat er iets niet klopt. Het is stil, veel te stil. Wat is er aan de hand? Waarom zingt er niemand? Maar dan hoort ze plots in de verte iemand zachtjes gitaar spelen…

Carmen gaat op onderzoek uit en ontmoet de meest kleurrijke figuren: De knipgrage tuinier Jan Sevilla, de hongerige hond Domingo, de toiletdiva mevrouw Callas en natuurlijk de campingbaas zelf: Pa Varotti. Ze ontdekt dat meneer Varotti de muziekcamping heeft veranderd in een saaie glamping waar muziek maken en verboden is!

Ga met Carmen mee op avontuur en help haar Pa Varotti ervan te overtuigen dat muziek maken en zingen het allerleukste is om te doen!

‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Door bekende aria’s te vertalen en aan elkaar te rijgen als een modern spannend sprookje komen deze op aansprekende wijze tot leven. Met verfrissende, grappige teksten die elk kind zo mee kan zingen! O.a. de opera’s ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij.

Mark van Vliet laat kinderen en volwassenen op een toegankelijke en vrolijke manier kennis maken met prachtige aria’s uit de operawereld. In Camping Pavarotti slaat hij de handen ineen met Liza Vjera Lozica. Op vrolijke innemende wijze nemen zij de kinderen én hun ouders mee op een onvergetelijke avontuurlijke reis.

Inschrijven kan vanaf26-05-2021
Inschrijven kan tot06-11-2021

LET OP!

Er zijn 3 speeldata/tijden. Bij uitnodiging wordt rekening gehouden met de inschrijving, echter is een voorstelling ook gebonden aan een maximaal aantal leerlingen (doorgaans 250) dus er kan ook worden afgeweken van uw voorkeur.

Datum Vrij
09-05-2022 13:30 200
10-05-2022 10:00 4
10-05-2022 12:30 0
niet van toepassing 25