Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Groep 4: Buiten ligt je onderzeeboot

In een spannende samenwerking maakt de ene helft van de klas onder leiding van de docent beeldende kunst prachtige objecten en decorstukken die gebruikt worden in het verhaal die de andere helft van de klas onder leiding van de docent toneel maken en bedenken.
Groep 4

Titel: Buiten ligt je onderzeeboot

Thema: Fantasie

Kunstdisciplines: Beeldend - Toneel

Doelgroep: groep 4, max. 32 leerlingen per keer.

Tijdsduur: 2 uur, inclusief presentatie voor ouders, 9.00-11.00 en 12.00-14.00 uur

Dag: Donderdag

Locatie: op school: een klaslokaal en een speellokaal

Periode schooljaar: september 2021 - maart 2022

Organisatie door: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

Kosten: € 423,- (de factuur wordt na uitvoering van de activiteit toegestuurd)

Professor Zeezicht weet het zeker! Diep in de zee ligt een stad. Ze heeft alle onderzoeken gedaan. Ze heeft alles wat er maar te lezen viel gelezen. Het enige wat ze nodig heeft is bewijs. En dat gaat ze nu halen! Ze verzamelt de beste duikbootkapitein, matrozen, onderzoekers en avonturiers om zich heen en ze reist af naar de stad. Van Knie-diep naar het Oerwoud der Kelpen. Van de Schemerzone naar de Eeuwige nacht tot de plek van Modder en Magma diep op de bodem van de zee.  Onderweg komen ze allerlei prachtige, spannende en gekke zeebewoners tegen. Lukt het  professor Zeezicht en haar avonturiers om de stad te vinden?

In een spannende samenwerking maakt de ene helft van de klas onder leiding van de docent beeldende kunst een oerwoud onder water, mega grote beesten uit de schemerzone als bv. een reuze inktvis, verzinnen ze diepzeevissen die licht geven en een decor van de stad onder water. Deze worden gebruikt in het verhaal dat de andere helft van de klas onder leiding van de docent toneel maakt en bedenkt en speelt. Aan het eind van de workshop hebben we een kleine voorstelling waarin we nieuwe werelden hebben ontdekt, onze fantasie aan het werk hebben gezet en leren we samenwerken en kijken naar elkaar.

In een spannende samenwerking maakt de ene helft van de klas onder leiding van de docent beeldende kunst prachtige objecten en decorstukken die gebruikt worden in het verhaal die de andere helft van de klas onder leiding van de docent toneel maken en bedenken. Aan het eind van de workshops hebben we een avontuurlijke reis gemaakt naar andere culturen, hebben we onze fantasie aan het werk gezet en leren we samenwerken en kijken naar elkaar. Fantasie en plezier staat voorop!

Inschrijven kan vanaf26-05-2021
Inschrijven kan tot06-10-2021
Datum Vrij
10-02-2022 12:00 0
10-03-2022 12:00 0
17-03-2022 12:00 0
niet van toepassing 15