E-sports

E-sports ( van het Engels electronic sports) is een competitieve manier van het spelen van videogames. Spelers gaan online in hun eentje of een team de strijd met elkaar aan op verschillende consoles.

Steeds meer mensen gamen en bij de jeugd is het bijna niet meer weg te denken. Naast dat gamen een leuke bezigheid is kan je een hoop leren van een spel, ook kan een het goede uitlaatklep zijn of een plek zijn om vrienden te ontmoeten of te maken!

Naast het online spelen van games is het natuurlijk ook leuk om de spellen naar de echte wereld te halen!  Door gamedenken, gametechnieken en spelelementen naar bijvoorbeeld de sporthal te halen, komen deelnemers ook in het echt samen én in beweging!

Activiteiten

Kestvakantie

In de kerstvakantie is de High Five Game & Play Day deel van een bredere vakantieprogrammering genaamd High Five on Tour.

Na het succes in de afgelopen herfstvakantie is er op donderdag 5 januari in samenwerking met het House of E-sports wederom een High Five Game & Play Day in sporthal Den Oert. Op deze dag kun je kennis maken en aan de slag met onder andere:

  • Voetbal skills & games
  • FIFA
  • VR-games en een F1-simulator

Scroll snel naar beneden om je in te schrijven want vol = vol!

Inschrijven Game & Play Day


    123    11.00 uur - 13.00 uur (6-10 jaar)14.00 uur – 16.30 uur (10-18 jaar)