E-sports

E-sports ( van het Engels electronic sports) is een competitieve manier van het spelen van videogames. Spelers gaan online in hun eentje of een team de strijd met elkaar aan op verschillende consoles.

Steeds meer mensen gamen en bij de jeugd is het bijna niet meer weg te denken. Naast dat gamen een leuke bezigheid is kan je een hoop leren van een spel, ook kan een het goede uitlaatklep zijn of een plek zijn om vrienden te ontmoeten of te maken!

Naast het online spelen van games is het natuurlijk ook leuk om de spellen naar de echte wereld te halen!  Door gamedenken, gametechnieken en spelelementen naar bijvoorbeeld de sporthal te halen, komen deelnemers ook in het echt samen én in beweging!

Activiteiten

Herfstvakantie

In de herfstvakantie van 2022 organiseren wij op donderdag 27 oktober in samenwerking met het House of E-sports een High Five Game & Play Day in sporthal Den Oert. Op deze dag kun je kennis maken en aan de slag met onder andere:

  • Real life Fortnite
  • VR-games
  • Mario Kart (en bouw samen de racebaan) en nog veel meer!

Daarnaast is het ook nog eens bijna Halloween en laten we de kans om dit te vieren natuurlijk niet voorbij gaan. Trek je leukste Halloweenoutfit aan en maak kans op toffe prijzen!

Scroll snel naar beneden om je in te schrijven want vol = vol!

LET OP: De leeftijden voor de groepen zijn aangepast en dus niet meer volgens de flyer. 

11.00 uur – 13.30 uur (6 tot 10 jaar) = VOL

14.00 uur – 17.00 uur (10 jaar en ouder)