Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Plan d- – Roest

Explosieve dansvoorstelling met live muziek

Doelgroep: groep 6
Tijdsduur: nnb ws 60 min
Dag: maandagmiddag, dinsdagochtend, dinsdagmiddag
Periode schooljaar: 6 en 7 april 2020
Organisatie door: Theater de Stoep
Contactgegevens: Gaby Rikkers, [email protected]
Kosten: € ?,- Let op! De factuur wordt na de uitvoering van de activiteit opgestuurd. De hoogte van het factuurbedrag is afhankelijk van het aantal deelnemende scholen.

Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. En ook een paar onaangepaste mensen. Duik mee in hun surrealistische wereld, vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.

ROEST is een voorstelling over de schoonheid van het abnormale. De Dansers en plan d- slaan de handen ineen, de artistiek leiders staan met z’n drieën op de vloer. Ze zijn dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een voorstelling om je te verwonderen, je te laten lachen en je te inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

Volkskrant ****

Mooie, innige verstrengeling van dans en muziek. Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen; het resultaat is prachtig.

Theaterkrant ***

“Bewegen, alleen of samen, verhoudingen aangaan zonder moreel oordeel over elkaar werkt bevrijdend, dat kun je oppikken uit de voorstelling. Niet elke zesjarige zal het zo interpreteren, maar dat is niet erg. Wat overkomt, is de creativiteit en het plezier in bewegen.” 

Inschrijven kan vanaf22-05-2019
Inschrijven kan tot26-06-2019
Datum Vrij
06-04-2020 13:30 200
07-04-2020 10:30 211
07-04-2020 13:30 222