Deze activiteit is volgeboekt

Week van Respect

Burgemeester en wethouders treden op als gastspreker tijdens de Week van Respect.
De burgemeester en wethouders van gemeente Nissewaard komen tijdens de Week van Respect, 7 t/m 13 november 2022, graag bij u op school langs om les te geven over het thema respect.

Jaarlijks organiseert de Respect Education Foundation in de tweede week van november de Week van Respect. Natuurlijk is respect iets van iedere dag, maar in de Week van Respect staat het vol in de schijnwerpers: respect voor jezelf, elkaar en de omgeving waarin je leeft. Met behulp van speciaal lesmateriaal (bv. de gratis te bestellen Respectbox en digitaal lessen), gastlessen en activiteiten worden jongeren gestimuleerd om ook zélf bij te dragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen zich thuisvoelt en aan deelneemt. Onze burgemeester en wethouders vinden dit een belangrijk thema en dragen een steentje bij door op te treden als gastspreker op scholen in Nissewaard.

Voor wie? Groep 6 t/m 8, een les duurt ongeveer 45 minuten (u kunt één jaargroep per school inschrijven, bv. 6a en 6b of uw groep 7/8).

Wanneer? Tijdens de Week van Respect, 7 t/m 13 november 2022.

Inschrijven? Wilt u dat de burgemeester of één van de wethouders bij u op school komt lesgeven, wees er dan snel bij, want er is beperkt ruimte op het rooster.
Wie het eerst komt, het eerst maalt. Inschrijven kan t/m woensdag 5 oktober 2022

Inschrijven kan vanaf18-05-2022
Inschrijven kan tot05-10-2022
Datum Vrij
niet van toepassing 0