Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Docentenworkshop Diversiteit

Tijdens deze docentenworkshop speelt Schiedams LEF een interactief spel met het team en wordt uitvoerig informatie gegeven over diversiteit. Ook wordt de LEF-kist besproken.
Doelgroep:                   leerkrachten van het basisonderwijs

Periode schooljaar:     september en oktober 2022

Organisatie door:         Schiedams LEF

Contactgegevens organisatie:  [email protected] t.a.v. Carolien en Sandy

Kosten:                        geen

In maart 2021 heeft jullie school van gemeente Nissewaard een LEF-kist cadeau gekregen. De LEF-kist bevat boeken, lesmodules en materialen om in groep 1 t/m 8 diversiteit bespreekbaar te maken. Uit de Kindergemeenteraad is gebleken dat zij graag met deze onderwerpen binnen het burgerschapsonderwijs aan de slag gaan.
Als vervolg hierop biedt gemeente Nissewaard jullie school een docentenworkshop over diversiteit aan.
Tijdens de docentenworkshop speelt Schiedams LEF een interactief spel met het team - het Geboortespel - en door middel van dit spel wordt uitvoerig informatie gegeven over diversiteit. Ook wordt de LEF-kist besproken en is er ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. De workshop duurt ca. 60 minuten en wordt door veel scholen ervaren als een stukje professionalisering van het team. Het zorgt er ook voor dat het werken met de LEF-kist een boost krijgt. De workshop is bedoelt voor het gehele leerkrachtenteam en wordt bij jullie op school aangeboden.

Lukt het aanmelden via deze website niet? Dan kunt u zelf contact opnemen met Schiedams LEF door een mail te sturen naar [email protected].

Schiedams LEF zal samen met u een datum voor de workshop in september of oktober 2022 inplannen.

Inschrijven kan vanaf18-05-2022
Inschrijven kan tot11-07-2022
Datum Vrij
niet van toepassing 99