Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Groep 4: Onrust in de Snoepgoedfabriek

Groep 4

Titel: Onrust in de Snoepgoedfabriek

Thema: Fantasie

Kunstdisciplines: Beeldend - Toneel

Doelgroep: groep 4, max. 32 leerlingen per keer.

Tijdsduur: 2 uur, inclusief presentatie voor ouders, 9.00-11.00 en 12.00-14.00 uur

Dag: Donderdag

Locatie: op school: een klaslokaal en een speellokaal

Periode schooljaar: september 2022 - maart 2023

Organisatie door: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

Kosten: € 423,- (de factuur wordt na uitvoering van de activiteit toegestuurd)

In het stadje tandplak staat een hele grote snoepfabriek, waar vreemde dingen gebeuren. Een groepje kinderen van basisschool Verstandkies gaat op onderzoek uit. Ze komen erachter dat er iets mis is met de snoepfabriek: er kunnen geen snoepjes meer worden gemaakt. De schappen in de supermarkt zijn leeg. De koekblikjes bij grootouders thuis zijn op. En de traktaties met verjaardagen worden over geslagen. Wat voor lekkers moeten ze nu eten? Eén avonturier durft het aan om iets onbekends te eten, iets vreemds. Alle andere avonturiers volgen en zo belande ze in de mooie nieuwe wereld van: fruitesse en groenteculinesse.

Met de klas maken we een kleine, leuke en spannende voorstelling die we aan de ouders kunnen laten zien. De ene helft van de klas onder leiding van de docent beeldende kunst maakt prachtige objecten en decorstukken die gebruikt worden in het verhaal die de andere helft van de klas onder leiding van de docent Toneel maken en bedenken. Aan het eind van de workshops hebben we een kleine voorstelling bedacht, hebben we onze fantasie aan het werk gezet en leren we samenwerken en kijken naar elkaar.

Inschrijven kan vanaf18-05-2022
Inschrijven kan tot14-07-2022

LET OP!

Bij een combinatieklas van groep 4/5 gaat de gehele klas naar de activiteit van groep 4. Max 32 leerlingen per klas. Willen scholen die geen continue rooster dit aangeven, het project wordt dan in de ochtend gegeven.

Datum Vrij
niet van toepassing 98