Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Dubbelproject Taylor Made – voorstelling VO 2022-2023

Dubbelproject Taylor Made
Dubbelproject  Taylor Made

voor klas 1 en/of klas 2 van het VO in Nissewaard:

Taylor Made in Theater de Stoep en Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

Een unieke theater-workshop-ervaring voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in Nissewaard.

Brandon Taylor en Liam Noordzij zijn theatermakers, ooit begonnen met Spoken Word, die met crew een multidisciplinaire show hebben gemaakt, gericht op de Urban Arts (spoken word, poëzie, drama, dans, zang). Op verschillende locaties heeft Taylor Made opgetreden met daaraan gekoppeld een serie inspirerende workshops.

Allereerst bekijken de leerlingen een voorstelling in Theater de Stoep ‘Je bent niet goed’. De voorstelling is laagdrempelig en sluit goed aan bij de doelgroep: het past in de hedendaagse Urban Arts.

Hieraan gekoppeld volgen de leerlingen een workshop in Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, waarbij zelf creëren centraal staat.

Docenten van Taylor Made laten leerlingen ervaren dat iedereen kan creëren, maar het vaak niet durft. Het komt te dicht bij gevoel; leerlingen durven zich niet kwetsbaar op te stellen. In een veilige omgeving worden ze bewust dat het niet gaat om goed of fout, maar om zelfontplooiing en het beleven van het theater.

Doelgroep klas 1 of klas 2 VO

Optie voorstelling in TdS op 5 en/of 6 september 2022, direct na de voorstelling gaan de leerlingen zelf aan de slag bij verschillende workshops in CVDKS.

Inschrijven kan vanaf18-05-2022
Inschrijven kan tot11-07-2022

LET OP!

Er zijn 2 voorstellingen van 30 minuten beschikbaar voor max 200 leerlingen. Scholen die ook de workshop afnemen, gaan voor op scholen die alleen inschrijven voor de voorstelling.

Datum Vrij