Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Multimedia: focus Beeldcultuur – VO 2021-2022

Zelf een korte animatiefilm maken.
Bedoeld voor: Klas 1, 2 of 3
Tijdsduur: Een workshop van 2 uur, 2 docenten
Organisatie door: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CvdkS)
Locatie: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse of op school
Periode schooljaar: februari - juni 2022
Kosten: € 458,- ( prijs per klas ) Scholen ontvangen achteraf een factuur of betalen gemakkelijk met de CJP Cultuurkaart

Multimedia: focus Beeldcultuur

Nieuwe media wat is er niet mee mogelijk en hoe kan je er eigenlijk zelf mee aan de slag? Ook bij de digitale technieken is natuurlijk het creatieve proces belangrijk. Laat leerlingen kennis maken met de mogelijkheden. Veel apps kunnen directe op een mobiele telefoon geïnstalleerd worden. Met de opgedane multimediale vaardigheden kunnen de leerlingen beter aansluiten op en herkennen zij de beeldcultuur waarin ze opgroeien.

Bij deze workshops multimedia staat zelf maken voorop, workshops zijn een kennismaking met wat leerlingen zelf met nieuwe media kunnen doen.

- Introductie workshops op maat met een door de school gekozen thema.

- Zelf een korte animatiefilm maken

We willen leerlingen inspireren om zelf  te maken met aan de slag te gaan. Een hands-on workshop. Dit betekent dat leerlingen in tweetallen of kleine groepen een product maken. Hiervoor krijgt elk groepje een werkset, bijvoorbeeld camera, Ipad,  etc. Geschikt voor leerlingen van elk niveau, van praktijkonderwijs tot gymnasium.

Inschrijven kan vanaf26-05-2021
Inschrijven kan tot23-10-2021

LET OP!

Scholen kunnen altijd contact opnemen met Centrum voor de Kunsten om data en lestijden af te spreken. Periode: september 2021 - juli 2022

Datum Vrij
niet van toepassing 294