Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Schoolvoorstelling groep 5: Theater Gnaffel – Oma, mag ik mijn pop terug?

Een mooie muzikale theatrale voorstelling waarin het publiek wordt meegenomen op een muzikale verkenningstocht waarbij ze verschillende wereld-muziekstijlen te horen krijgen !
Doelgroep: groep 5
Tijdsduur: +/- 60 min
Organisatie door: Theater de Stoep
Locatie: Theater de Stoep
Kosten: € ?,- Let op! De factuur wordt na de uitvoering van de activiteit opgestuurd. De hoogte van het factuurbedrag is afhankelijk van het aantal deelnemende scholen.
Contactpersoon: Gaby Rikkers, [email protected]
Periode: 20 of 21 september 2021

“Gnaffel slaagt er wonderwel in een pijnlijk onderwerp tot vermakelijk én indringend theater te maken.”, schreef de Theaterkrant **** over Oma, mag ik mijn pop terug?. Theater Gnaffel maakt voorstellingen voor kinderen van vier tot veertien jaar, geïnspireerd op hun belevingswereld. Het gezelschap vertelt verhalen die er toe doen, met hun grote, tot de verbeelding sprekende poppen als gelijkwaardige acteurs.

Oma, mag ik mijn pop terug? is een grappige en ontroerende voorstelling over Fien en haar oma. Er zijn zoveel dingen die we niet mogen vergeten, maar wat als oma het allemaal niet meer kan onthouden? Dat ze haar eigen naam niet meer weet, of dat ze is vergeten dat ze je oma is?

Elke zondag gaat Fien bij oma op visite. Fien ziet dat haar oma ouder wordt, maar zich steeds meer als een kind gedraagt. Als Fien tijdens een bezoek haar pop bij oma op schoot zet, wil ze de pop niet meer loslaten. Oma vergeet nu wel heel erg veel, ze is zelfs vergeten dat ze geen kind meer is.

Oma, mag ik mijn pop terug? verscheen ook in boekvorm en is net als de theatertekst geschreven door Mark Haayema. Trouw: “Er zijn al heel wat kinderboeken over dementerende grootouders. Toch is Oma, mag ik mijn pop terug? een aanwinst. Mark Haayema beschrijft het verloop van de ziekte door de ogen van Fien (6). Haar lichtvoetige observaties zijn vaak grappig of ontroerend. Haayema verpakt de omaclichés in geestige zinnen, zodat ze weer fris klinken.”

Inschrijven kan vanaf26-05-2021
Inschrijven kan tot21-07-2021

LET OP!

Er zijn 3 speeldata/tijden. Bij uitnodiging wordt rekening gehouden met de inschrijving, echter is een voorstelling ook gebonden aan een maximaal aantal leerlingen (doorgaans 250) dus er kan ook worden afgeweken van uw voorkeur.

Datum Vrij