Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Schoolconcert groep 7 – Anna Elis de Jong – Wereldmuziek moet je doen!

Een mooie muzikale theatrale voorstelling waarin het publiek wordt meegenomen op een muzikale verkenningstocht waarbij ze verschillende wereld-muziekstijlen te horen krijgen !
Doelgroep: groep 7
Tijdsduur: +/- 60 min
Organisatie door: Theater de Stoep
Locatie: Theater de Stoep
Kosten: € ?,- Let op! De factuur wordt na de uitvoering van de activiteit opgestuurd. De hoogte van het factuurbedrag is afhankelijk van het aantal deelnemende scholen.
Contactpersoon: Gaby Rikkers, [email protected]
Periode: 31 januari 2022 en 1 februari 2022

Wereldmuziek moet je doen komt in twee thema’s. Er is een voorstelling waarbij de kinderen worden meegenomen naar het Midden-Oosten en er is een voorstelling waarbij de kinderen de wonderbaarlijke wereld van Zuid-Amerika ontdekken.

Anna Elis de Jong ( bedenker van de voorstelling ) schrijft:

Een mooie muzikale theatrale voorstelling waarin het publiek wordt meegenomen op een muzikale verkenningstocht waarbij ze verschillende wereld-muziekstijlen te horen krijgen !

Bij deze voorstelling is het mogelijk een workshop te organiseren bv. een percussie jamsessie waarin men leert om samen een ritme uit het land van 1001 nacht te spelen.

Op een muzikale reis gaan door verschillende landen. Van het Franse chanson naar de warmbloedige Flamenco uit Spanje. We zeilen op de Middellandse Zee en doen de Grieken aan, van daar naar Israël en eindigen in Turkije waar we een muzikaal sprookje van 1001 nacht vertellen……

Musici nemen u mee in een swingende voorstelling waar u van oost naar west de wereld over reist en kennis maakt met de muziek van al die verschillende landen en continenten.
We sluiten af met een spetterend samenspel !

Beleef het mee en speel mee met de musici om samen een grote swingende samba batucada te maken. Deze percussiegroepen zijn altijd ten tijde het grote Carnaval in Rio de Janeiro te horen.

Inschrijven kan vanaf26-05-2021
Inschrijven kan tot06-11-2021

LET OP!

Er zijn 3 speeldata/tijden. Bij uitnodiging wordt rekening gehouden met de inschrijving, echter is een voorstelling ook gebonden aan een maximaal aantal leerlingen (doorgaans 250) dus er kan ook worden afgeweken van uw voorkeur.

Datum Vrij
31-01-2022 13:30 114
01-02-2022 10:00 167
01-02-2022 12:30 172