Het is niet mogelijk om een reservering te maken

Kwartet – Circus Kreezie

In Kwartet, voor leerlingen van groep 6, worden 4 disciplines gecombineerd (dans, toneel, muziek en beeldende kunst) en wordt met de kinderen een voorstelling gemaakt voor ouders e.a..
Thema: Anders zijn

Kunstdisciplines: Theater – Dans – Muziek – Beeldend

Doelgroep: groep 6, max. 60 leerlingen per keer

Tijdsduur: 09.45-14.45, met presentatie voor ouders om 14.15 uur

Dagen: maandag en vrijdag

Locatie: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse, Nieuwstraat 83

Periode schooljaar: februari- mei 2020

Organisatie door: Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

Kosten: € 1580,- (de factuur wordt na uitvoering van de activiteit toegestuurd)

Een knotsgek circus strijkt neer in het dorpje Doemaargewoondandoejealgekgenoegaveen. De inwoners van dit dorpje willen niet dat hun rustige plaats opgeschrikt wordt door deze rare gasten. De circusartiesten bewegen ongehoord, dragen exotische kleding en praten in gekke taaltjes. De inwoners doen er alles aan om het onruststokende circus weg te krijgen maar dat zal lastiger worden dan zij denken…

Vier gelijke groepen die door de school zijn ingedeeld worden op een actieve manier betrokken bij twee van de vier disciplines uit de kunsteducatie: dans, toneel, muziek of beeldende kunst.

Inschrijven kan vanaf27-05-2020
Inschrijven kan tot10-07-2020

LET OP!

Alleen inschrijven, het rooster wordt gemaakt door het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse. Leerlingen volgen twee workshops. De school krijgt een aantal weken voor het project de dagindeling en het in te studeren lied (tekst en mp3) per mail toegestuurd.

Datum Vrij
niet van toepassing 90